Hírek

2014.január

Újabb eszközökkel bővült a stúdió. Egy ADA8000 mikrofon preamp-et is tartalmazó konverterrel, most 20 mikrofon rögzíthető (a többi bemenet vonal jelszíntű). Midi munkaállomás egy Novation Impulse-zal bővült.

2013.július

Bővítettük a hangstúdiónk felvételi kapacitását. Jelenleg 32 csatornán tudunk egyszerre rögzíteni. Továbbá videó vágás céljából a gép kapacítását is feltuningoltuk. A proci i7 -es lett, memória, SSD, HDD bővítés történt.

2012.május

Fejlesztési projektek lezárása, új projekt tervek készítése, és piackutatás van folyamatban. Teszt üzemben elindult a koncert szervezést támogató webes rendszerünk, facebook integrációval. Mindeközben a stúdiós munkálatok zajlanak, több órányi felvételen vagyunk túl, a keverés zajlik.

2011.október

Életre keltettük a hangstúdiós csapatunkat. Technikák és terem kialakítása után megkezdődött a munka a stúdióban, de ezzel párhuzamosan kitelpült élő hangfelvételek készítésével is elkezdtünk foglalkozni, céges keretek között.

2011.május

Új weboldal.
Cégünk lassan egy éves működése során elsősorban a már meglévő partnereinkkel történő együttműködést tartottuk fontosnak, ezért egy gyakorlatilag üres weboldal volt látható ezen a címen. Most az új tartalom a jelenlegi céljaink összefoglalását tűzte ki célul. Természetesen az oldalt folyamatosan bővíteni fogjuk.

2011.március

Rode NT5 mikrofonok vásárlása
Studio minőségű kismembrános mikrofonnal bővült a mikrofon parkunk.

2010.október

Hangrögzítő park bővítése
Mobil hangrögzítési igények miatt próba képpen vásároltunk egy Zoom R16 mobil hangrögzítő eszközt. A készülék azóta is kiváló szolgálatot tesz kis koncertek, és filmhang felvételek során.

2010.augusztus

Cégünk alapítása, fő partnereinkkel való együttműködés kezdete.
Cégalapítónk eddig 15 éven keresztül különféle informatikai fejlesztő cégek alkalmazásában állt. 35 éves korában úgy döntött, hogy a kínálkozó üzleti lehetőségek miatt cég alapítására is adja a fejét. Igy 500 ezer forintos kézpénz, és pár millió forintos eszközpark bevonásával megalakította a MYND-ideal kft-t. A Rólunk menüpont alatt olvashat bővebben cégünkről.